dilluns, 14 de març de 2011

Pràctiques, capítol 3: Excursions, primers repors i Els Matins

Uf, fa mil que no escrivia res de les pràctiques. Serà perquè en tenir menys estona per vaguejar entre setmana, tot el perreo es concentra en els findes... El perreo es crea però no es destrueix, només s'acumula.

Bé, des de l'última vegada han passat algunes coses dignes de menció:

1- Vaig anar al meu primer rodatge d'animals, concretament, de tortugues marines. Tan maques! *_* I algunes enormes, la més gran va requerir quatre persones i una grua per treure-la de la piscina.

2- Tinc en marxa tres temes! Primer em queixava que no en tenia i ara, pam!, tres alhora XD Dos són per encàrrec del jefe: un sobre carregadors de mòbils universals per USB i un altre sobre reciclatge de llums de baix consum. Està ja tot lligat per anar a gravar la setmana que ve, ja estan mig redactats i el dels mòbils fins i tot amb part del muntatge fet. El tercer tema deriva d'un tema que vaig proposar sobre la vespa asiàtica i que ha acabat derivant a plagues que afecten a l'agricultura. Bé, són els meus 3 primers repors que es poden considerar propis (tot i que el dels mòbils és una adaptació d'un repor enviat per la Comissió Europea, però bé).

3- Els últims dies s'estan caracteritzant per una absència quasi total de feina, ja que sense les imatges dels tres repors poc més es pot avançar (demà miraré de començar el muntatge de les bombetes, però poc més puc fer...). Així que avui, ni corto ni perezoso, he preguntat si podia anar a veure com feien Els Matins. I el jefe del Tot un món (el programa de la taula del costat) ha trucat al regidor dels Matins i m'han dit que podia estar a la cabina de realització, que mola mil, parece Houston XD
Ha estat molt interessant veure com es "cuina" el programa. A més, he tingut el Cuní a un palmo i he estat a punt de fotre'm de morros amb la Rahola quan entrava al plató tota accelerada. Total, que ha molat molt XD

Bé, a veure si demà faig alguna cosa de feina... però l'excursió d'avui ningú me la treu ^_^

1 comentari:

  1. Què guay!!! Ser al plató i veure els famosets... *_*
    Molt xulo el que parles dels repors, ja aniràs dient com rulen! I què maca la tortuga *-*
    Congratulations, giant rock!

    ResponElimina