diumenge, 21 de febrer del 2010

Les paraules volen, els escrits perduren


Hola a tots i totes.

Obro aquest blog per a l'assignatura de Periodisme Cultural. De fet, va començar com a fotolog però ho canvio a blog perquè d’altra manera només comenta qui té fotolog... i per un petit problema tècnic que m’ha sorgit avui. Si voleu veure les dues úniques entrades del fracassat format anterior, podeu mirar aquí:

http://www.fotolog.com/comtedelamola/

Resumint el que vaig comentar a la primera entrada del fotolog, la idea és escriure un comentari setmanal sobre una qüestió relacionada amb l'àmbit de la cultura que ens haurà plantejat el nostre professor, José María Perceval. Ocasionalment, com a extres, faré entrades sobre altres temes.

Les entrades seran en català o en castellà, segons em senti més còmode per al tema en qüestió. Intentaré tant com pugui utilitzar un llenguatge que abarqui els dos sexes i, aprofitant les possibilitats de les eines virtuals, em permetré una llicència en l'ús de l'arroba per evitar tedioses repeticions de paraules en ambdós gèneres; tot i així, quan utilitzi el masculí genèric considero per igual ambdós sexes.

He configurat els comentaris en obert perquè tothom en pugui fer, però he activat la revisió per evitar spam, que en el fotolog m’hi he trobat, i per això no apareixeran d’immediat, però procuraré revisar el blog cada dia i i contestar-los. Seria d’agrair que poséssiu el nom en l’autoria del comentari, almenys perquè jo sàpiga a qui m’estic dirigint, i que cuidéssiu una ortografia mínimament correcta.

A veure si el blog té més èxit.

1 comentari:

  1. Sabes que yo también era partidaria de un blog antes que de un fotolog. Me alegro del cambio. ¡Te has ganado un comentario y todo!

    =)

    ResponElimina